SMRTR en Yarado


SMRTR consulting & RPA-oplossing yarado slaan de handen ineen

SMRTR Consulting start een samenwerking met RPA-oplossing Yarado om zowel complexe als minder complexe organisaties nog beter te voorzien van maatwerk op het gebied van intelligente automatisering. 

 

SMRTR Consulting is een adviesbureau dat processen van organisaties verbetert door een unieke combinatie van Lean en intelligente automatisering. Yarado is een snelgroeiende Nederlandse leverancier van Robotic Process Automation (RPA). Beide partijen bundelen de krachten om de processen van organisaties verder te automatiseren en optimaliseren.

 

SMRTR en Yarado vinden elkaar in de visie dat RPA voor elk bedrijf beschikbaar zou moeten zijn. Met Yarado is het mogelijk om zowel grote als kleine taken te optimaliseren, zonder de noodzaak de taak zelf aan te passen. De samenwerking tussen SMRTR en Yarado is daarom een belangrijke mijlpaal in het realiseren van hun gezamenlijke visie om klanten te bedienen waarvan de omvang en budgetten voorheen ontoereikend waren.

 

Tim van Uden, Co-founder van SMRTR, is enthousiast over de samenwerking: “SMRTR Consulting heeft als doel het werk meer betekenis te geven. SMRTR doet dit door klanten te helpen met procesverbetering aan de hand van de combinatie van Lean en intelligente automatisering. Hier bovenop levert SMRTR innovatieve automatisering door RPA te combineren met machine learning, kunstmatige intelligentie en IoT. De samenwerking met Yarado stelt SMRTR in staat maatwerk te leveren voor zowel complexe als minder complexe organisaties.”

 

Gerrit-Jan van Wieren, CCO van Yarado, ziet de samenwerking als belangrijke stap om RPA beschikbaar te maken voor een breder publiek. “Yarado en SMRTR zien het gezamenlijk als taak om met RPA een breder publiek te dienen. SMRTR vanuit expertise in het veld; Yarado maakt het technisch mogelijk. Eigenlijk zijn we gewoon samen op missie om arbeidsomstandigheden te verbeteren. Mensen zijn meer thuis gaan werken in 2020, het is tijd dat we in 2021 kijken of we dat werk anders kunnen inrichten.”

Tim van Uden

Tim van Uden

Sneller, Robotic Process Automation

Robotic process automation