SMRTR Design Sprint


SMRTR Sensors

Begin deze maand zijn David van der Zwaag MSc., Dennis van Dijk, Hermani de Andrade en Karsten Veldhuizen bij #SMRTR gestart. De eerste weken stonden in het teken van de onboarding: elkaar en de organisatie leren kennen.

SMRTR gebruikt hiervoor de DesignSprint.

De starters werden uitgedaagd om in korte tijd, met minimale middelen een oplossing te bedenken voor een complex probleem. Niet vies van een uitdaging kozen zij voor het ontwikkelen van een efficiënt monitoringssysteem voor de kades en bruggen in Amsterdam #Amsterdam.

De mannen lieten zien dat automatische monitoring mogelijk is door middel van slimme sensoren, gekoppeld aan een interactief dashboard in PowerBI.

Een mooi resultaat van een week samenwerken, waarin er veel geleerd en plezier is beleefd.


Meer weten over slimme sensors, PowerBI of de DesignSprint als methode om problemen op te lossen? We vertellen er graag over!


Content from Youtube can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Youtube to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show
Karsten veldhuizen

Karsten veldhuizen

ARTIFICIAL INTELLIGENCE & IOT

Sensors