SMRTR starters


 SMRTR wordt nog slimmer 

Met passie en trots presenteren wij onze drie nieuwe Process Automation Consultants én onze nieuwe intern bij SMRTR. Als jonge & ambitieuze professionals fungeren zij als de toekomst van het werkveld van procesverslimmers. Hieronder stellen zij zichzelf even voor (van links naar rechts).

 

david 

“David heeft met zijn Finance & Control achtergrond en 2 jaar RPA ervaring al de nodige bagage in de wereld van automatisering en procesverbetering. Hierdoor kijkt David kritisch naar processen en helpt organisaties graag verbeteren. Met zijn 1,94 en zijn Friese nuchterheid is geen uitdaging voor hem te groot.”

karsten

“Karsten  is een echte alleskunner. Hij combineert moderne technologieën in nieuwe oplossingen, om zo mee te gaan met de steeds veranderende vraag van de klant. Door zijn gedrevenheid en analytisch denkvermogen helpt hij graag mee aan het oplossen van complexe vraagstukken. In zijn vrije tijd is Karsten vaak bezig met zijn 3D-printer of het (nog) slimmer maken van zijn woning.”


dennis

“Dennis zijn passie is het combineren van  technologie met directe waarde voor de business. Daarom is Dennis bereid door het vuur te gaan om een passende oplossing te bieden. Op de werkvloer herken je Dennis aan zijn spontaniteit en enthousiasme. Daarnaast is hij ook wel in voor een potje Mario Kart.”

hermani 

“Hermani is een echte sportman, op zowel sportief als professioneel vlak gaat hij geen uitdaging uit de weg. Het realiseren van doelstellingen zit in zijn DNA. Hermani denkt altijd vanuit het perspectief van de klant en helpt hiermee bedrijven om hun klanten optimaal te bedienen.”

 

De afgelopen week hebben deze vier heren succesvol deelgenomen aan onze SMRTR Design Sprint. Zij hebben zich bezig houden met een project waarbij ze onze hoofdstad willen helpen bruggen en kades te monitoren. Hierover later meer!

Wij vinden het nu al een succes. Ben je ook nieuwsgierig naar wat zij bij SMRTR gaan doen? Volg het in onze SMRTR stories!


SMRTR
SMRTR
SMRTR