SMRTR RPA Design Sprint


Bewijs dat RPA werkt in jouw organisatie? Het kan sneller dan je denkt!

Bedrijfsprocessen kunnen sneller, beter en leuker. Dat is slimmer. Ontdek in één week de potentie van Robotic Process Automation in jouw organisatie, mét een robot als bewijs.


Kansen

De virtuele medewerkers die vallen onder de noemer RPA zijn makkelijk inzetbaar, werken snel, foutloos en raken niet verveeld door repeterend werk. Gegarandeerd dus dat er in jouw organisatie kansen zijn om sneller en slimmer te werken.


Recap: wat is RPA en waarom is het zo populair?

Technisch gezien is een RPA-robot geconfigureerde software, maar omdat het zelfstandig kan werken op basis van zijn eigen autorisaties wordt de robot beschouwd als een virtuele collega. Vaak heeft een robot een eigen personeelsnummer en een naam! De robot werkt op basis van instructies die bepalen welke acties hij uitvoert. Op die manier kan een robot veel administratieve handelingen overnemen.


De voordelen zijn enorm:

  1. Snelheid: een robot werkt snel en bovendien 24/7. Dit zorgt voor een versnelling van het hele proces.​ Denk aan een robot die ’s nachts de volgende werkdag voorbereidt.
  2. Kwaliteit: een robot voert foutgevoelige processen foutloos uit. De klant is in één keer goed geholpen en het rework neemt significant af.​
  3. Medewerkers: een robot neemt oninteressant werk over, met lagere werkdruk en hogere tevredenheid tot gevolg.
  4. RPA is kostenefficiënt: in vergelijking met reguliere arbeidskosten zijn de kosten van een werkende robot zeer beperkt. De terugverdientijd is daarom kort; vaak al binnen een jaar. ​


De SMRTR RPA Design Sprint

Starten met RPA kan lastig zijn. Niet alleen maakt onbekend onbemind, maar onervarenheid met de mogelijkheden verhult vaak de werkelijke potentie. De door SMRTR ontwikkelde RPA Design Sprint bewijst de waarde van RPA in jouw organisatie in één week. Dit doen wij op 2 manieren:

  • Een Quick Scan met onze processelectie tool laat de potentie binnen jouw organisatie zien.
  • Een werkend prototype robot voor één van de processen.


Met deze resultaten weet je zeker op welke terreinen RPA geschikt is en hoe je vervolgstappen eruit kunnen zien.

Hoe werkt het?

De RPA Design Sprint is altijd een co-creatie van SMRTR en jouw eigen medewerkers. Elke dag bestaat uit een tijd om samen te leren en te onderzoeken en zelfstandig zaken uit te werken. Wij zorgen voor de structuur en de begeleiding om de Design Sprint tot een succes te maken.


David van der Zwaag

David vd Zwaag

ARTIFICIAL INTELLIGENCE & IoT

Onboarding nieuwe energie

SMRTR Vacature

We zoeken jou!