Introducing the TEam: floris brugman

‘het maakt niet uit wat er gisteren is gebeurd, zolang je morgen maar harder werkt dan vandaag’

 

Wie is Floris?

Ik ben Floris Brugman en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer "Creative Business" aan de BUAS in Breda en werk momenteel als marketing support bij SMRTR. Tijdens mijn studie leer ik veel over het gebruik, de structuur en de toepassing van media in sectoren zoals radio, televisie, evenementen, online marketing en databasemarketing. Verder ben ik erg gepassioneerd als het gaat om theater. Ik vind het geweldig om dingen vanuit een concept in real life te creëren. Ook ben ik groot voorstander van alternatieve band muziek. Mijn mind-set is altijd om het beste uit mezelf te halen, nieuwe dingen te proberen en te streven naar succes. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te relaxen en een lekker biertje te drinken met mijn maten. 
 

Waar mag je Floris voor wakker maken?

Er zijn drie dingen waar je me altijd voor wakker mag maken. Ten eerste mag je mij altijd wakker maken om op avontuur te gaan, hoe spontaner het idee hoe beter. Ook ga ik graag naar een theatervoorstelling. Ik heb er al vele gezien maar waar ik nog wel een keer naartoe zou willen gaan is Soldaat van Oranje. Ten slotte ben ik altijd in voor een feestje en ben ik dan ook vaak op de dansvloer of aan de bier-pong tafel te vinden.
 

Waarom marketing support?

Marketing support is een nieuw iets voor mij en dat maakt het ook zo interessant! Op mijn studie leer ik veel over marketing en strategieën en nu heb ik ook de kans om al die kennis toe te passen. Met deze baan kan ik veel ervaring op doen in de media-industrie. Ook kan ik veel opdrachten van mijn studie combineren met mijn werk en zo valt werk en studie prima te balanceren. 
 

Wat vind je leuk aan SMRTR?

Wat ik leuk vind aan SMRTR, is dat het een super innovatief en dynamisch bedrijf is. Ook hangt er een hele fijne sfeer en is iedereen heel open ingesteld. Jouw mening wordt gewaardeerd en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Ook doe ik niet alleen ervaring op het gebied van marketing op maar leer ik ook veel over de (RPA) technologieën waar SMRTR mee werkt. 
 
 

Wat gaat Floris in de toekomst doen?

Dit is een hele lastige vraag voor mij, want op dit punt in mijn leven ben ik mij nog heel erg aan het oriënteren. Maar als ik een antwoord moest geven zou dat "jong succesvol" zijn. Het lijkt me echt top om op jonge leeftijd de kans te krijgen om iets creëren en groot te maken. Ook zou het vet zijn om als voorbeeldfiguur te dienen voor jonge entrepreneurs.

Meer over floris

DE VOORDELEN VAN RPA