Foto ewout


Introducing the TEam: ewout masereeuw

‘sommige zullen zeggen dat het onmogelijk is, ik blijf volhouden’

 

Wie is ewout?

Ik ben Ewout Masereeuw, woon in Utrecht en werk als Automation Officer bij SMRTR. Ik kwam voor het eerst in aanraking met Robotic Process Automation toen ik in 2018 werkte bij Capgemini. Samen met Arthim de Vogel, die ook bij SMRTR werkt, waren wij onderdeel van een team vol met RPA enthousiastelingen. Mijn doelgerichtheid is de eigenschap die mijn werk karakteriseert. Kwaliteit leveren en doorknallen is mijn motto. Een nieuwe technologie moet zich bewijzen, dus ik wil het allerbeste resultaat leveren. Om anderen te inspireren en kennis te laten maken met RPA geef ik ook graag RPA workshops en heb ik veel trainingen gegeven. Ik ben in de IT gaan werken omdat ik graag wil werken met nieuwe technologieën en innovaties. Dat sloot ook naadloos aan op mijn studie Strategic Innovation Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. In mijn vrije tijd beoefen ik thaiboksen en zeil en duik ik graag.  

Waar mag je ewout voor wakker maken?

Niet zo heel veel eigenlijk. Maar stel dat je een leuk idee hebt waar je zelf ook enthousiast over bent, mag je me zeker wel wakker maken. Een lekker ontbijtje met pannenkoeken en verse koffie, of een lekkere whisky kan ik ook waarderen. 

Waarom Robotic Process Automation & Consultancy?

Ik wilde graag werken met nieuwe technologie en RPA was een opkomende trend die gelijk mijn aandacht trok. Ik werd al gauw RPA-enthousiast en begon mijzelf in de technologie te verdiepen. Wat ik gaaf vind aan RPA is dat deze technologie een hele korte implementatietijd heeft, je creëert een snelle verandering voor een klant waarin je het hele proces doorloopt. Je kan in een korte tijd een hele grote impact maken met direct resultaat.  Als een klant er dan enthousiast over is, maakt dat mij ook enthousiast. 

Wat vind je leuk aan SMRTR?

Ons team bestaat uit fijne, enthousiaste mensen die graag willen leren. Als collega’s met kennis van verschillende tools leren we veel van elkaar. Samen beter worden in wat we doen geeft me veel energie. Daarnaast beschikt SMRTR over een grote implementatiekracht en zeker ook de kennis om die kracht toe te passen. We zetten als team resultaten neer waar ik echt trots op ben.

Wat gaat ewout in de toekomst doen?

In de toekomst wil ik nog meer klanten adviseren over de kansen van RPA en hoe ze RPA kunnen inpassen in de bedrijfs- en IT strategie. Daarnaast willen we met SMRTR Intelligent Automation op de kaart zetten. Dat is een oplossing die lijkt op RPA, maar net bij andere processen past. Op persoonlijk vlak probeer ik een koophuis te bemachtigen. Ze zullen zeggen dat dit onmogelijk is, maar ik blijf volhouden. 

 


Ewout foto

Meer over ewout

Robotic Process Automation

Robotic process automation