Introducing the TEam: Dennis van Dijk

‘Zet je altijd volledig voor 200% in!’

 

Wie is Dennis?

Ik ben Dennis van Dijk, 27 jaar en ik woon in Kampen vlakbij Zwolle, Ik heb een master Strategic Innovation Management afgerond en ik ben nu process automation consultant bij SMRTR. Daarbij specialiseer ik mij in UiPath, en heb ik recentelijk een verdieping in Process Mining afgerond. Ik ben ervan overtuigd dat dat een mooie toevoeging is aan het spectrum van proces automatisering. 

Verder mag ik graag sporten, ik vind mountainbiken leuk, ik loop 3x per week hard en ga 4x per week naar de sportschool. Daarnaast vind ik het leuk om te gamen,- ja ik weet ook niet waar ik de tijd vandaan haal. De tijd die ik dan nog overhoud gebruik ik om sneakers en pokemon kaarten te verzamelen. 

Waar mag je Dennis voor wakker maken?

Dan moet ik gelijk denken aan suikerhart! Dat is een soort koek die gegeten wordt tijdens Sinterklaas, het is speculaas koek met een glazuur laag eroverheen. Voor een heerlijke oude kaas met rode wijn mag je me ook wakker maken. Ik kan nog verder gaan maar zullen we het voor nu hier bij laten?

Waarom Robotic Process Automation & Consultancy?

Consultancy vind ik een prachtig vak omdat je het bedrijf (de klant) verder kan helpen; zij zijn op zoek naar kennis die ze intern niet hebben en je krijgt dus de kans om daadwerkelijk waarde toe te voegen. End to end consultancy trajecten waarbij je aan het begin betrokken bent om de vraag te verduidelijken tot een uiteindelijke implementatie vind ik het leukste. In die gevallen is het namelijk niet zo dat je iets oplevert en dan ineens weggaat, nee ik wil juist samen met de klant ervoor zorgen dat ze daadwerkelijk waarde halen uit mijn inzet. Dit is goed mogelijk met Robotic Process Automation omdat het vrij korte implementaties betreft. Met de juiste doelstellingen kan je dus in korte termijn een goede oplossing bieden en waarde realiseren.

Wat vind je leuk aan SMRTR?

SMRTR biedt een vrije omgeving om te werken. We hebben natuurlijk doelen die we moeten behalen maar naast die doelen krijg je veel vrijheid om te bepalen waar je je mee bezig houdt, voorwaarde is wel dat het waarde moet bieden aan het bedrijf. Dat komt natuurlijk omdat het een startup is en er nog veel processen ingericht worden, ik vind het fantastisch om daar aan mee te helpen. Zo heb ik bijvoorbeeld initiatief genomen en samen met mijn collega’s een personeelsvereniging opgericht. Het mooiste vind ik dat het werken met mijn collega’s voelt als een soort van vriendengroep. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar en ze zijn bijvoorbeeld niet de moeilijkste wanneer ik ‘s avonds nog ergens hulp bij nodig heb. Iedereen staat voor elkaar klaar en dat is een kenmerk van SMRTR. 

Wat gaat Dennis in de toekomst doen?

Ik wil expert worden in Intelligent Automation en ik wil me daarom in 2021 bezig gaan houden met andere type tools. Denk aan machine learning, deep learning en de combinatie van dit soort technieken met Robotic Process Automation. Je ziet dat de markt hier steeds meer naar toe beweegt. Door die tools aan te leren zou ik nog complexere vraagstukken bij onze klanten kunnen oppakken. 

 


Meer over Dennis

Robotic Process Automation

Robotic process automation