Foto David


Introducing the TEam: David van der zwaag‘Even the smallest person can change the course of the future.'Wie is David? 

Ik ben David van der Zwaag, 27 jaar oud en kom uit Appelscha waar ik aan de  bosrand woon samen met mijn twee 5 jaar oude katten: Jack & Daniel.. Ik heb de master Finance gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben Process Automation Specialist waar ik mij specialiseer in UiPath, PowerApps, Processmining & Dashboarding. In mijn vrije tijd speel ik graag games waaronder Call of Duty. Ik zie mijzelf dan ook als een waardige e-sporter. Verder hou ik van televisiekijken waaronder het kijken van sport (voetbal, schaatsen & darten) maar ook series en films. Verder lees ik graag diverse boeken. Een aantal jaar geleden ben ik voor het eerst gaan skiën in Canada en dat vond ik enorm leuk om te doen. Ik hoop dan ook vaker te kunnen gaan skiën. Ik ben enorm fan van het winterse weer. Ik bloem dus helemaal op nu het zoveel gesneeuwd heeft. 


Waar mag je David voor wakker maken? 

Eigenlijk voor meerdere dingen. Laten we beginnen met een heerlijke BigMac & een BigTasty. Voeg daar een speciaalbiertje aan toe en ik ben gelukkig. Verder ben ik een filmliefhebber met name Fantasy/Adventure.  Ik was dan ook erg blij toen Lord of the Rings in 4k uitkwam. Om het in 1 woord te beschrijven: prachtig. Verder ben ik fan van het aanbrengen van een goede structuur. Een voorbeeld: alles moet recht staan in Powerpoint.
 

Waarom Robotic Process Automation & Consultancy? 

Tijdens mijn carrière binnen Finance zag ik dat veel processen makkelijker uitgevoerd kunnen worden en mensen hun tijd op een betere manier kunnen besteden. Ik zag dat RPA een oplossing hiervoor kan bieden en ben toen naast mijn functie binnen Finance aan de slag gegaan met deze technologie. Consultancy trekt mij enorm aan doordat ik meerdere bedrijven kan voorzien van oplossingen. Onderdeel van meerdere teams is iets dat ik zoek in mijn loopbaan. Veel (nieuwe) sociale interactie zorgt bij mij voor nieuwe energie. 

Wat vind je leuk aan SMRTR? 

SMRTR heeft een jong, dynamisch en gezellig team. Dit team is ook hecht aan elkaar en dat ervaar ik als zeer prettig. SMRTR is een start-up waarbij het mogelijk is om directe inbreng te hebben op interne processen. Eerder gaf ik al aan dat ik hou van structuur aanbrengen en dan komt hier goed tot z’n recht. Binnen SMRTR organiseren we veel activiteiten om de coronacrisis goed door te komen, waaronder pubquizzes, en dat geeft een goede weerspiegeling hoe SMRTR is: een hechte groep.  


Wat gaat David  in de toekomst doen? 

Zodra de coronacrisis voorbij is, wil ik graag een roadtrip maken door Canada. Sinds ik daar ben geweest voor een skivakantie, zou ik graag ook andere stukken van dat land willen bekijken. Op werkgebied wil ik graag groeien naar een sterke sparringpartner voor de business. Verder zou ik mij nog verder willen verdiepen in: LEAN-methodieken en andere technologieën zoals OCR & NLP. Juist deze componenten voegen waarde toe aan de rol van Automation Specialist. 


Meer over David

Sneller

ROBOTIC PROCESS
AUTOMATION