Ronde foto Arthim


Introducing the TEam: Arthim de vogel

‘neem jezelf niet te serieus’

 

Wie is Arthim?

Ik ben Arthim de Vogel, 32 jaar oud en kom uit Waddinxveen. Ik woon samen met mijn vriendin Cathelijne en twee katten in Waddinxveen. Ik heb Business IT & management gestudeerd aan de Haagse Hogeschool in Zoetermeer, en heb sindsdien veel mogen ervaren op het gebied van Procesautomatisering en consultancy. Momenteel werk ik als Automation officer bij SMRTR en richt me op procesautomatisering en procesoptimalisatie. Daarnaast ben ik ook onderdeel van het managementteam van SMRTR. Als persoon ben ik heel avontuurlijk ingesteld, daarom cruise ik graag in mijn vrije tijd op mijn motor. Verre reizen maken staat ook hoog op de lijst, zodra het weer mag natuurlijk. Ik ben erg fan van Azië als reisbestemming en zou graag nog meer van de cultuur willen ontdekken. Verder kijk ik graag films die me aan het denken zetten, zoals Inception en de Dan Brown reeks.

Waar mag je Arthim voor wakker maken?

Mij mag je wakker maken voor twee dingen. Om te beginnen mag je me natuurlijk altijd  wakker maken voor een mooi motor ritje, bij voorkeur naar het bos om te wandelen. Ook ben ik altijd in voor een lekker diner met vrienden onder het genot van een wijntje. Waarom Robotic Process Automation & Consultancy?

Toen ik bij mijn eerste werkgever werkte deed ik al veel op het gebied van consultancy, vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar Capgemini waar ik het concept van RPA verder uit heb kunnen breiden. Samen met een aantal andere collega’s hebben wij het Automation team binnen Capgemini opgebouwd en werd ik meer en meer overtuigd van RPA 's potentie tot het punt dat ik er in door wilde blijven groeien. Dus toen ik de kans kreeg om mee te werken aan het groot maken van een startup op dit gebied heb ik die kans met twee handen aangegrepen! 

Wat vind je leuk aan SMRTR?

Wat ik leuk vind aan SMRTR is de startup cultuur. We werken met een sterk dynamisch team en zijn zijn met vele leuke projecten bezig. Bij SMRTR richten we ons sterk op de combinatie van procesoptimalisatie en robotisering. Door eerst goed te kijken wat voor oplossing er bij een probleem past helpen wij onze klanten vooruit. De complimenten van klanten voor onze aanpak en eerlijkheid zijn altijd erg fijn om te horen.

Wat gaat aRTHIM in de toekomst doen?

Zodra de corona crisis voorbij is wil ik graag weer een verre reizen maken samen met Cathelijne. Verder zet ik mij volledig in om SMRTR uit te bouwen tot een geweldige club om als dienstverlener te hebben én een geweldige plek is om voor te werken.


Foto Arthim

Meer over Arthim

Robotic Process Automation

Robotic process automation