SMRTR


‘Altijd blijven leren, altijd SMRTR’

De RPA Awareness Training

De wereld verandert snel. Technologische innovaties maken dat werk en werkprocessen veranderen. Een van de belangrijkste gamechangers van de laatste jaren is Robotic Process Automation (RPA). Met RPA automatiseer je makkelijk en snel repeterende handelingen in processen. De tijd en de middelen die je hiermee bespaart kan je dan weer inzetten op de plekken waar het toe doet en kunnen mensen weer mensenwerk doen.

Overal ter wereld investeren bedrijven en overheden in RPA om werk weer effectief en leuk te maken. Met de RPA Awareness Training begrijp je waarom én hoe je hier zelf in je eigen organisatie gebruik van kan maken.


Wat ga je leren?

Wij van SMRTR geloven dat processen altijd slimmer kunnen. Het toepassen van RPA is één van de pijlers van procesoptimalisatie.

In de RPA Awareness Training leer je uiteraard wat RPA en hoe het zich verhoudt tot andere automatiseringsoplossingen. Je leert waar je RPA succesvol kan toepassen, waar je op moet letten en welke valkuilen je moet vermijden. Tijdens de interactieve sessies ga je aan de slag met een eigen procesanalyse, zodat je daarna in je eigen organisatie het RPA-potentieel kan onderzoeken en beoordelen. RPA is een tool en het goed kunnen toepassen van RPA is een skill. Investeren in het begrijpen van de tool en het leren van de skill is het dubbel en dwars waard.


Wil je ook een RPA-training van SMRTR volgen?

Meld je aan door een email te sturen naar: hello@smrtr.nlMenno Wouter

Menno wouters

Process officer

Robotic Process Automation (RPA)

Robotic Process
Automation