Sociale Verzekeringsbank - robotics


SMRTR helpt de Sociale Verzekeringsbank (SVB) bij hun doel om niet ‘harder’, maar ‘slimmer’ te werken. Sinds maart 2022 is Arthim de Vogel onderdeel van het robotics team bij de SVB. 

Over SVB

De SVB voert verschillende wetten en regelingen uit met betrekking tot sociale zekerheid. Voorbeelden van deze wetten en regelingen zijn de AOW, kinderbijslag, Wet langdurige zorg (Wlz) en het Persoonsgebonden budget (PGB). De SVB zorgt ervoor dat haar klanten op tijd weten en krijgen waar zij recht op hebben. Daarnaast zorgen zij ervoor dat hun klanten zo goed en zo snel mogelijk worden geholpen. 


OPDRACHT

De opdracht kwam via Jop Blauwgeers van Ubuntu Staffing bij SMRTR binnen. De SVB was namelijk opzoek naar een (coachende) vakman met +5 jaar ervaring met de RPA-tool Blueprism. Arthim voldoet ruim aan de vraag voor wat betreft de vrij unieke ervaring in desbetreffende RPA-tool. 

 

In zijn rol werk Arthim nauw samen met o.a. de Product Owner, Manager robotics, Scrummaster en het Robotics development team bij de SVB. Zijn focus als onderdeel van het robotics team ligt met name op het versterken van de positie van robotics binnen de SVB. Een greep van zijn taken tonen we hieronder: 


Het begeleiden van teamleden richting het behalen van Blueprism certificaten.

Gesprekken voeren met andere afdelingen binnen de SVB zoals IT, Architectuur en de procesexperts over de positie van RPA en nieuwe mogelijkheden waar RPA de SVB-organisatie kan helpen met niet ‘harder’, maar ‘slimmer’ te werken.

Meewerken met de developers aan het verbeteren van de gebouwde robotprocessen.

Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken om als robotics team gebruik te kunnen maken van bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie en webservices.

Arthim de Vogel

Robotic process automation (RPA)

STORIES