Proces          Optimalisatie (Lean)


Procesoptimalisatie


Wat is écht belangrijk voor
de klant en daarmee voor je bedrijf?Dit zijn de uitdagingen die je met Lean continu aangaat, samen met je medewerkers. Op basis van hun kennis en klantfeedback wordt het proces blootgelegd en verbeteringen doorgevoerd. Dit zorgt voor snellere afhandeling, minder tussentijds wachten en minder fouten. Met als doel: een efficiënt proces en een tevreden klant.

SMRTR adviseert en begeleidt voor maximaal resultaat.


Onze aanpak

1. Probleem analyse

Het startpunt van elke verbetering: wat is je uitdaging en wat is je doel? Wij helpen je graag bij het scherp krijgen van jouw bedrijfssituatie.

2. Procesanalyse

Kennis is macht, zeker als het om verbeteren gaat. Met inzicht in het proces worden kansen zichtbaar en verbetering mogelijk. Wij zorgen voor dit inzicht.

3. Lean Blackbelt begeleiding

Verbeteren is moeilijk en een frisse blik van buiten heeft vaak grote waarde. Wij leveren die professionele, onafhankelijke kijk om van jouw verbeterproject een succes te maken.

Onze toolkit

Lean
Met de principes van Lean zijn wij in staat om organisaties, groot en klein, te verbeteren. De Lean filosofie kenmerkt zich door de mensgerichte aanpak en oog voor resultaat.

Abbyy Timeline
Met de Process Intelligence tool Abbyy Timeline creëren wij op basis van data inzicht in de procesflow, de knelpunten, de inefficiënties én de individuele uitzonderingsgevallen.

Hoe werkt dit samen? SMRTR helpt jou je proces écht te begrijpen en te verbeteren.

BETERE STORIES

Procesoptimalisatie

Meten is weten..maar dan ook echt meten

Digitalisering

NEDERLANDSE OVERHEDEN OMARMEN DIGITALISERING EN PROCES AUTOMATISERING

Probotic Process Automation (RPA)

RPA DONE RIGHT: COMBINEER DE BESTE ELEMENTEN VAN LEAN, AGILE & RPA

SMRTR

WORDT JOUW BEDRIJF ONS VOLGENDE SMRTR STORY?