Microsoft Power Platform


Hoe kan het Microsoft Power Platform jouw bedrijf verder helpen?


Het Power Platform biedt de mogelijkheid om krachtige bedrijfsoplossingen te bouwen met behulp van tools zoals Power BI, Power Automate, PowerApps en Power Pages. Dit platform ondersteunt het eenvoudig manipuleren, weergeven, automatiseren en analyseren van data. Het is daarnaast volledig te integreren met vrijwel alle andere bestaande Microsoft-services en zelfs met applicaties van derden. Portals veranderen het monitoren van je proces van een dagtaak naar een bijzaak.  


SMRTR adviseert en implementeert voor maximaal resultaat.


Onze aanpak

1. Probleem analyse

Het startpunt van elke verbetering: wat is je uitdaging en wat is je doel? Wij helpen je graag bij het scherp krijgen van jouw bedrijfssituatie.

2. Procesanalyse

Kennis is macht, zeker als het om verbeteren gaat. Met inzicht in het proces worden kansen zichtbaar en verbetering mogelijk. Wij zorgen voor dit inzicht.

3. Power platform realisatie

Samen kijken wij naar hoe we het Power Platform het beste kunnen implementeren in jouw bedrijf. Aan de hand van de krachtige tools die het Power Platform te bieden heeft kunnen wij gegarandeerd ieder dataprobleem oplossen. 

onze toolkit

Power Apps

Power Apps stelt ons in staat om op maat gemaakte business applicaties te bouwen voor uw zakelijke behoefte. Daarnaast zorgt het ervoor dat we processen kunnen moderniseren en lastige uitdagingen kunnen oplossen. Power Apps zorgt ervoor dat er ‘niet harder, maar slimmer’ gewerkt wordt. 


Power BI
Power BI is een Business Intelligence tool welke binnen de gehele organisatie ingezet kan worden. Power BI verzamelt en verwerkt gegevens en zet ze om in begrijpelijke inzichten met behulp van grafieken en diagrammen. Aan de hand van deze visualisaties is het gemakkelijk om inzichten te krijgen van jouw bedrijf. 

Power Automate

Verhoog gemakkelijk de productiviteit door bedrijfsprocessen in jouw hele bedrijf te automatiseren. Power Automate helpt bij het versimpelen van workflows door repetitieve taken te automatiseren. Zo kan het bijvoorbeeld de administratieve werklast van medewerkers verlichten. Op deze manier kunnen medewerkers hun kostbare tijd besteden aan zaken die er echt toe doen/hun expertise vergen. 

Power Pages

Power Pages biedt ons de mogelijkheid om moderne, veilige en data gedreven websites te bouwen. Wij zetten deze tool in om krachtige portals te bouwen die helpen om bedrijfsprocessen te digitaliseren, moderniseren en automatiseren. Deze portals dragen daarmee bij aan een procesverbetering waar zowel interne medewerkers als klanten profijt van zullen hebben. 

SMRTR adviseert en implementeer Microsoft Power Platform voor maximaal resultaat

BETERE STORIES

verlichting van administratieve lasten dankzij rpa

automatisering in het notariaat

SMRTR

WORDT JOUW BEDRIJF ONS VOLGENDE SMRTR STORY?