SMRTR bestaat uit jonge, enthousiaste en creatieve mensen die geloven dat werk altijd leuker kan. Ons team kenmerkt zich door de ambitie om de beste te zijn in ons eigen vakgebied.

Samen vormen we een unstoppable force waarin persoonlijke groei en het ontdekken van nieuwe paden centraal staan.

Bij SMRTR geloven we dat ons eigen werk uitdagend en leuker moet zijn en blijven. Daarom verbreden we voortdurend onze horizon met nieuwe ideeën, initiatieven, uitdagingen, karakters en kansen

Schaarste op de arbeidsmarkt? Ontmoet onze slimme professionals! Met onze virtuele medewerkers heb je de beschikking over snel schaalbare 24/7 assistenten welke de repetitieve, tijdrovende, manuele en foutgevoelige processen uit je organisatie graag overnemen. 

Virtuele werknemers

Notariaat/ Advocatuur
Onze medewerker is gespecialiseerd in document creatie en dossiervorming. Efficiënt, urenbesparend en kosten reducerend.

Dataverwerking
Deze medewerker is gespecialiseerd in datamigratie van bestaande en oude applicaties naar nieuwe applicaties.

Finance professional
Maxim krijgt de meeste energie van het verwerken van facturen, aanmaken van nieuwe klanten en het registreren van betalingen. 

Zorgondersteuner
De virtuele medewerker op de administratie van een GGZ instelling.  Annemarie ondersteunt de collega’s met uitvoeren van de administratieve taken rondom de zorg.

Salarisadministratie
Het verwerken van salarisstroken is een van de belangrijkste taken van deze medewerker. Bespaar enorm veel tijd met de ervaring van deze medewerker. 

Support/ Helpdesk
Klanttevredenheid neemt toe door de snelle verwerking en response tijd van deze medewerker. Razendsnel worden support vragen gecategoriseerd en gemonitord. 

Productie medewerker
Het oppakken en verwerken van orders naar de juiste productielijn en het activeren en monitoren van de verwerking. Tevens zorgt deze medewerker ervoor dat het transport geregeld is. 

Reporting specialist
Ontvangt elke dag alle rapportages, overzichten, presentaties met de laatste informatie en resultaten van je bedrijf. 

Marketing champion
Deze medewerker zorgt ervoor dat er op gezette tijden en momenten een post online komt.

Gemeentelijke ondersteuner
De virtuele medewerker op de administratie van gemeenten. Het verwerken van vergunningsaanvragen en het registreren van persoonsgegevens.